Thuis Productenpvd platerenmachineMateriaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces
Certificaat
Van goede kwaliteit machine van de magnetron de sputterende deklaag voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben waardeer Koninklijke uitstekende samenwerking voor mijn ODM project. Van eerste aanraking tot afgewerkt product, slechts 6 maanden, verbazende kwaliteit & de dienst!

—— M. Wu

Koninklijk 3 reeksen machine voor ons laboratorium heeft gebouwd. R&D-toepassingen. Theirs geduld, snelle reactie en kennis zijn altijd opmerkelijke, grote samenwerking.

—— Professor Chen

Koninklijk met succes verstrekt ons de ODM CsI deklaagmachine. Wij gingen verder aan kochten de andere vier reeksen binnen 2 jaar, uitstekend team!

—— M. Lee

Ik ben online Chatten Nu

Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces

China Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces leverancier
Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces leverancier Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces leverancier

Grote Afbeelding :  Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: ROYAL
Certificering: CE
Modelnummer: PVD - Cr1600

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiable
Verpakking Details: De uitvoernorm, dat in nieuwe gevallen/kartons moet worden ingepakt, geschikt voor oceaan/lucht over
Levertijd: 8 tot 12 weken
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 10 sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Depositobronnen: MF/DC sputterend + Boogverdamping Depositofilms: PVD-chroom, Cr, CrN, CrC, Ti, Tin, TiCN, Aluminium, Roestvrij staal enz.
Filmeigenschappen: Hoge Weerspiegelende, Uitstekende Corrosie en Slijtageweerstand Toepassingen: Zinklegering, ABS, Messing, Koper, zamak, metaal enz.

                           PVD-Plateren in hetGalvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+)Vervanging

 

 

 

Samenvatting: Chrome-het plateren als stabiele, uitstekende glanzende decoratie, corrosiepreventie en schuring die filmoppervlaktebehandeling, in de laatste decennia dragen, wordt het uitgebreid gebruikt voor vele industrieën. Nochtans, de beschadigde gezondheid zeswaardige van Chrome (Cr6+) het galvaniseren van exploitanten en geruïneerd ons milieu. Zo, werd driewaardig Chrome (Cr3+) gebruikt aan plaatsgevonden van het (Cr6+) plateren. Met het hogere vereiste van kwaliteit en lagere productiekosteisen door vervaardiging, nu, is de alternatieve oplossingen om dure kosten te vervangen om (Cr3+) te galvaniseren, het belangrijkst zonder negatief gezondheidseffect en ecologisch gevaar is effluence vereist.

 

Wanneer dit onderwerp aan PVD komt, loste het op. De koninklijke Technologie heeft en het gestandaardiseerde die PVD-deklaagmateriaal ontwikkeld ontworpen voor diverse substraatmaterialen wordt gebruikt:

 

ABS, ABS + PC, PA, Messing, Messingslegering, Metaalstaal, Zinklegering, Aluminium en Aluminiumlegering enz. Met de PVD-chroomverwerking, veranderde het de traditioneel procesbehandeling in de automobielindustrie, vervoersvoertuigen, klokken, het bewerken instrumenten, hardware, badkamers en keukentoestel en andere vele delen vergen beschermende laag en esthetische deklagen.

 

 

Eigenschappen:

 

PVD-Machinemodel: Rtac1616-SPDC met de bronnen van de multi-boog vacuümdeklaag en de sputterende kathoden van gelijkstroom wordt uitgerust, welke beschikbaar voor alle plastiek en metaalsubstraatproducten PVD plateren dat verchroom.

 

Het PVD-platerenproces is tussen basis en hoogste lak thermisch het verwarmen het schilderen proces. Wij kunnen hoog worden - kwaliteit van Chrome-kleur, roestvrij staalkleur en gouden kleuren.

 

Behalve de hoge het eindigen oppervlakte, schuring het dragen en anticorrosieve eigenschappen, kan de hardheid ook tot 4H bereiken.

 

Bovendien, Polycold-het apparaat is voor optie vooral voor ABS delen verwerking.

 

 

 

Configuraties:

 

MODEL Rtac1616-SPDC
TECHNOLOGIE Boogverdamping + gelijkstroom-magnetron die + Plasma het schoonmaken sputteren
MATERIAAL Roestvrij staal (S304)
KAMERgrootte φ1600*1600mm (h)
POMPsysteem Roterende (Mechanische) Vinvacuümpomp
Roterende Vinvacuümpomp (Holding)
Wortelsvacuümpomp
De hoge Vacuümpomp van de Olieverspreiding
TECHNOLOGIE Ionenplateren (multi-Boogbronnen) + gelijkstroom die + Ionenbron (voor optie) sputteren
VOEDING Boog 9*5KW + gelijkstroom die 2*48KW sputteren
TYPISCHE DOELSTELLINGEN Titanium, Zirconium, Chrome, Zilver, Au-goud, Aluminium, Koper enz.
GAS Van de Stroommeters van de gas het Argon Massa (AR, N2, C2H2, O2), Stikstof en Ethyne, Zuurstof
CONTROLE PLC (Programmeerbaar Logicacontrolemechanisme)
VEILIGHEIDSsysteem Talrijke veiligheidskoppelingen om exploitanten en materiaal te beschermen
Het KOELEN Water
Het VERWARMEN Verwarmer
MACHTSmax. 120KW (ong.)
GEMIDDELDE MACHTSconsumptie 55 kW (ong.)

 

Leer hoe onze klant over deze totale deklaag oplossingen zegt:

 

eenentwintigste. April 2018 

 

 Aan Koninklijke Technologie:

 

Ik kocht PVD-machineRTAC-1416. Na het opstarten en het opdragen van het materiaal, waren de keramiek, het glas en het roestvrije staal met een laag bedekt. De kwaliteit van de deklaag is uitstekend.
Om al-Zn legeringenproducten te behandelen, is de extra oppervlaktevoorbereiding van de met een laag te bedekken delen noodzakelijk. De beste optie moet pre-coat delen met nikkel, en toen bovenlaag de decoratieve deklaag. Maar aangezien er problemen met het galvaniseren en nikkelplateren zijn, kunt u zonder het doen. De verkoper van dit materiaal kan de technologie van deklaag zonder het gebruik verstrekken van het galvaniseren.
De kleuren zijn gevarieerd en zeer mooi, vooral op glas en keramiek. Het houdt geen steek om geld aan dure doelstellingen van chromium te besteden, in plaats van hen kunt u titaniumdoelstellingen gebruiken, die vijf keer goedkoper zijn, en de resulterende kleur is praktisch hetzelfde.
Het bedrijf verleent ook de diensten voor de lancering van materiaal. Bij opstarten, is een tolk nodig. Wij gebruikten de diensten van een tolk die geen voldoende niveau van technische taalkennis had. Maar in principe, was alles duidelijk, toe te schrijven aan de zeer toegankelijke en gebruikersvriendelijke interface van de software, en een geschikt touch screen.
Wanneer het kopen van een PVD-Machine moet u een compressor en een harder hebben. Wij werden geadviseerd om een compressor bij 9-10 ATM., maar vrij genoeg 5-6 ATM te hebben. Ook verstrekt het bedrijf de noodzakelijke vervangstukken.
Alvorens een PVD-Machine te kopen, werden alle onderhandelingen gevoerd op Internet. Het eindresultaat: de PVD-Machine is tribunes en werkt op mijn plaats.
Ik wil speciale dankbaarheid aan de hoogst deskundige manager van het bedrijf uitdrukken Misser Zhou Xin, die hielp de kwestie aan zijn logische voltooiing brengen.

                                                                               

                                                                               TSykalo Sergey Alekseevich (Zaporozhye, de Oekraïne)

 

 

 

 

PVD Hard Chrome die Steekproeven plateren 

Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces

 

Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces

Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces

Materiaal van het de Hardheidsplateren van PVD Chrome het Hoge, het Galvaniseren Zeswaardige van Chrome (Cr6+) Vervanging door PVD Chrome Proces

 

 

Tevreden om ons voor meer specificaties te contacteren, is de Koninklijke Technologie geëerd om u te verstrekken totale deklaagoplossingen.

 

Contactgegevens
SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.

Contactpersoon: Ms. Zhou

Tel.: +8615316373076

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten