China De vacuümdeklaagmachine van PVD fabrikant

PVD beschermt het milieu, bewaart de blauwe planeet.

Koninklijke de MACHINEfabrikant van het Technologie VACUÜMdeposito.
              -Normalisatie, Precisie, Stabilizaiton 


 

Ongeveer ons

SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.
SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.
SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.
SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.
SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.
1 2 3 4 5
SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC.
 • De koninklijke Technologie verstrekt kant en klare de vacuümdeklaagoplossingen van PVD en van PECVD. Thermische verdamping, PVD-Boogdeklaag, gelijkstroom-MF Magnetron Sputterende machines.

 • Machines Onderhoud en Verbeteringen Machineverhuizing: Dis/Hermontage Technische Opleiding: De Markt van de bekwaamheidoverdracht het Raadplegen Investeringsplan

 • Gevestigd in 2006, 14 jaar stabiel stabiel het groeien bedrijfs. Wij weten het hoe te om een win-win samenwerking met mondiale partners te bereiken.

 • Koninklijke achting ons personeel als belangrijkste activa & beste vertegenwoordigers. Zeer belangrijke Afdelingen Productie R&D Marketing Technische ondersteuningen

Krijgen De vacuümdeklaagmachine van PVD & machine van de magnetron de sputterende deklaag Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • Oost-Europa
 • Oost-Azië
 • Zuidoost-Azië
 • Midden-Oosten
 • Afrika

Type Business

 • Fabrikant
 • Importeur
 • Exporteur

Andere details

 • Merken : KONINKLIJK
 • Aantal werknemers :
 • Jaarlijkse omzet :
 • Opgericht Jaar : 2006
 • Export pct : 40% - 50%

     Werd Koninklijk de Technologieinc. van Shanghai gevestigd in 2006, een leverancier wereldwijd van hoogte - kwaliteits vacuümmateriaal met zeer belangrijke plaatsen rond de bol. Onderzoek en Ontwikkelings de technologie wordt gesteund door gespecialiseerde ingenieurs in de Verenigde Staten en China. De high-tech machine productiefaciliteiten worden gevestigd in Shanghai en ons mondiaal net van de dienstcentra verzekert snelle klantenservicereactie in zeer belangrijke plaatsen.

 

   Heeft de Koninklijke Technologie van Shanghai een sterke aandrijving voor innovatieve die ontwerp en hoogte - de selectie van kwaliteitscomponenten, met een extra zorgvuldig assemblageproces en een topnotch team van begaafde technici en uitvinders wordt gecombineerd, dat ons toelaten om kant en klare deklaagoplossingen aan te bieden met hoge norm vacuümmateriaal, vergadering en vaak het overschrijden van Westelijke norm. Wij zijn vastbesloten om de markt in diverse industrieën zoals wereldwijd te dienen:

De elektronika van de consument, automobiel, duurzame energie, architectuur, Nano en biomedische materialen.

 

Rtac1250-SP de boog en het sputterende geïntegreerde reeksmateriaal kunnen hoogst weerspiegelende zwarte en bronsfilms specifiek voor hoogte produceren - kwaliteits decoratieve deklagen.

 

Rtsp1213-gelijkstroom het is een sputterend systeem met PECVD-proces om dunne film op de module van de de celmacht van de waterstofbrandstof te deponeren. Fuel Cell-de Voertuigen is de nieuwste technologie voor de volgende generatie van milieuvriendelijke auto's. Het belangrijkste voordeel en de technologische vooruitgang in vergelijking met algemeen gebruikte batterijen zoals droge batterij moeten een terugkomend aanvullingsproces ondergaan, maar de modules van de de celmacht van de waterstofbrandstof vereisen Waterstof en Zuurstof slechts reactie om macht te produceren voor het drijven.


Rtac1215-SPMF Dit deklaagsysteem wordt uitsluitend gebruikt voor DPC (Direct Platerenkoper) ceramisch substratenproces. De DPC ceramische substraten worden wijd gebruikt in diverse toepassingen: bijvoorbeeld in hoge helderheidsleiden om de levensduur wegens zijn hoge prestaties van de hittestraling, Halfgeleidermateriaal, in microgolfdraadloze communicatie, militaire elektronika, diverse sensorsubstraten, ruimte, spoorwegvervoer, elektriciteitsmacht te verhogen en veel meer.

 

Rtep-0913 de installatie van de verdampingsdeklaag wordt toegepast op CsI-filmdeposito voor Röntgenstraalbeeldapparaten. Het is een geavanceerde techniek om CsI op het scherm te verdampen om hoogte tot stand te brengen - kwaliteitsbeelden. De high-resolution prestaties staan deze toepassing toe in de het medische instrument, de kernenergieindustrie, de veiligheids het controleren en inspectie, onderwerpen van de hoge energiefysica en meer uiterst efficiënt en vernietigend te zijn.

 

De Koninklijke ook het met succes ontworpen en ontwikkelde Technologie van Shanghai Kubus en Cilinder model grote Systeem van Metalizing van het groottealuminium Vacuüm dat voor de Automobieldeklaag van de Embleemraad wordt gebruikt.

 

Leef plaatselijk, denken globaal onze Visie is. Wij leven onze zaken van dag tot dag van het concept „Integriteit en Solidariteit“, altijd ernaar strevend voor innovatie om win-win situaties in ons ecosysteem van partners wereldwijd te bereiken. Als pioniers in de Industrie van het Vacuümdeklaagmateriaal, baseerden wij ons nooit op vorige verwezenlijkingen, maar wij probeerden onophoudelijk om de continu veranderende wereld van de Vacuümdeklaagindustrie te onderzoeken om optimale economische, sociale en milieuvoordelen voor onze klanten altijd tot stand te brengen.

 

 

 

Bedrijfcultuur:

 

KONINKLIJKE Visie:  om de beroemde merkleverancier wereldwijd te zijn van het verstrekken van totale oplossingen aan klantenvereiste.

 

ROYAL opdracht: beschermt het milieu, bewaart onze blauwe planeet; verbeteren werkt taaie werkomgeving, verbetert het werkefficiency, volledig hulpeigenaars om productiekost te verminderen.

 

KONINKLIJKE Filosofie: menselijk-georiënteerd, eerlijk, innovatief en lever de grootste bijdrage tot de maatschappij.

 

KONINKLIJKE Waarde: innovatie, R&D van de geavanceerde technologie, dienend China en verwerkende industrie wereldwijd.

 

De KONINKLIJKE Dienst: ONE-STOP dienst, met uitstekende technologie en producten, professionele toewijding om onze klanten te dienen.

 

 

China SHANGHAI ROYAL TECHENOLOGY INC. Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens