Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

     Werd Koninklijk de Technologieinc. van Shanghai gevestigd in 2006, een leverancier wereldwijd van hoogte - kwaliteits vacuümmateriaal met zeer belangrijke plaatsen rond de bol. Onderzoek en Ontwikkelings de technologie wordt gesteund door gespecialiseerde ingenieurs in de Verenigde Staten en China. De high-tech machine productiefaciliteiten worden gevestigd in Shanghai en ons mondiaal net van de dienstcentra verzekert snelle klantenservicereactie in zeer belangrijke plaatsen.

 

   Heeft de Koninklijke Technologie van Shanghai een sterke aandrijving voor innovatieve die ontwerp en hoogte - de selectie van kwaliteitscomponenten, met een extra zorgvuldig assemblageproces en een topnotch team van begaafde technici en uitvinders wordt gecombineerd, dat ons toelaten om kant en klare deklaagoplossingen aan te bieden met hoge norm vacuümmateriaal, vergadering en vaak het overschrijden van Westelijke norm. Wij zijn vastbesloten om de markt in diverse industrieën zoals wereldwijd te dienen:

De elektronika van de consument, automobiel, duurzame energie, architectuur, Nano en biomedische materialen.

 

Rtac1250-SP de boog en het sputterende geïntegreerde reeksmateriaal kunnen hoogst weerspiegelende zwarte en bronsfilms specifiek voor hoogte produceren - kwaliteits decoratieve deklagen.

 

Rtsp1213-gelijkstroom het is een sputterend systeem met PECVD-proces om dunne film op de module van de de celmacht van de waterstofbrandstof te deponeren. Fuel Cell-de Voertuigen is de nieuwste technologie voor de volgende generatie van milieuvriendelijke auto's. Het belangrijkste voordeel en de technologische vooruitgang in vergelijking met algemeen gebruikte batterijen zoals droge batterij moeten een terugkomend aanvullingsproces ondergaan, maar de modules van de de celmacht van de waterstofbrandstof vereisen Waterstof en Zuurstof slechts reactie om macht te produceren voor het drijven.


Rtac1215-SPMF Dit deklaagsysteem wordt uitsluitend gebruikt voor DPC (Direct Platerenkoper) ceramisch substratenproces. De DPC ceramische substraten worden wijd gebruikt in diverse toepassingen: bijvoorbeeld in hoge helderheidsleiden om de levensduur wegens zijn hoge prestaties van de hittestraling, Halfgeleidermateriaal, in microgolfdraadloze communicatie, militaire elektronika, diverse sensorsubstraten, ruimte, spoorwegvervoer, elektriciteitsmacht te verhogen en veel meer.

 

Rtep-0913 de installatie van de verdampingsdeklaag wordt toegepast op CsI-filmdeposito voor Röntgenstraalbeeldapparaten. Het is een geavanceerde techniek om CsI op het scherm te verdampen om hoogte tot stand te brengen - kwaliteitsbeelden. De high-resolution prestaties staan deze toepassing toe in de het medische instrument, de kernenergieindustrie, de veiligheids het controleren en inspectie, onderwerpen van de hoge energiefysica en meer uiterst efficiënt en vernietigend te zijn.

 

De Koninklijke ook het met succes ontworpen en ontwikkelde Technologie van Shanghai Kubus en Cilinder model grote Systeem van Metalizing van het groottealuminium Vacuüm dat voor de Automobieldeklaag van de Embleemraad wordt gebruikt.

 

Leef plaatselijk, denken globaal onze Visie is. Wij leven onze zaken van dag tot dag van het concept „Integriteit en Solidariteit“, altijd ernaar strevend voor innovatie om win-win situaties in ons ecosysteem van partners wereldwijd te bereiken. Als pioniers in de Industrie van het Vacuümdeklaagmateriaal, baseerden wij ons nooit op vorige verwezenlijkingen, maar wij probeerden onophoudelijk om de continu veranderende wereld van de Vacuümdeklaagindustrie te onderzoeken om optimale economische, sociale en milieuvoordelen voor onze klanten altijd tot stand te brengen.

 

 

 

Bedrijfcultuur:

 

KONINKLIJKE Visie:  om de beroemde merkleverancier wereldwijd te zijn van het verstrekken van totale oplossingen aan klantenvereiste.

 

ROYAL opdracht: beschermt het milieu, bewaart onze blauwe planeet; verbeteren werkt taaie werkomgeving, verbetert het werkefficiency, volledig hulpeigenaars om productiekost te verminderen.

 

KONINKLIJKE Filosofie: menselijk-georiënteerd, eerlijk, innovatief en lever de grootste bijdrage tot de maatschappij.

 

KONINKLIJKE Waarde: innovatie, R&D van de geavanceerde technologie, dienend China en verwerkende industrie wereldwijd.

 

De KONINKLIJKE Dienst: ONE-STOP dienst, met uitstekende technologie en producten, professionele toewijding om onze klanten te dienen.

 

 

SHANGHAI ROYAL TECHNOLOGY INC.

 

Geschiedenis

                             Innovatie is een disruptieve verandering van de conventionele technologie

 

ShangHai Royal Technology Inc. is sinds 2006 een fabrikant van industriële vacuümcoatingapparatuur in China. Als een jong en stabiel groeiend bedrijf weten koninklijke leiders hoe ze een win-win-samenwerking met onze wereldwijde partners en klanten kunnen bereiken door de ervaringen, technologieën te delen en te integreren van andere businessgroepen voor vacuümcoaten.Sinds onze oprichting hebben we nauw samengewerkt met onze partners, bedankt voor alle ondersteuning en innovatieve ideeën, zonder het werk van dit uitstekende en getalenteerde team hadden we nooit zoveel geweldige projecten met succes kunnen doen.


2009~ 2012: ontwikkeling van geavanceerde gestuurde boogbron
 

2010: Coating van keramische film bij kamertemperatuur door introductie in cilindrische boogbron.
 

2010~2013: Arc and Sputtering geïntegreerde PVD-coatingfabriek voor hoogwaardige decoraties op metalen, staalsoorten toegepast op keukengerei, sanitair, badkameraccessoires en architecturale materialen.
 

2011: Groot roterend kathodisch apparaat
 

2012: Exclusieve coatinginstallatie op ontdooitoepassing door generatie geleidende & transparante film.
 

2012 ~ 2013: rotatie-aandrijfinrichting met meerdere functies.
 

2013: Transparante DLC-film door anodelaag-ionenbron
 

2013: Verticale grote ionenplatingmachine met meerdere bogen om kleuren te genereren op roestvrijstalen platen en buizen, meubels enz.
 

2013~2015: CsI-film PVD-afzetting met thermische verdampingsmethode toegepast op röntgenbeeldvormingsapparaat om een ​​hoge resolutiekwaliteit op het scherm te geven.

2013 ~ 2017: enorme thermische weerstand verdampingscoatingsystemen op automotive LOGO-bord voor aluminium en chroomvacuümmetalisering.Maximaalgewicht > 20T
 

2014: Cluster Tool-coatingsysteem voor toepassingen in de halfgeleiderindustrie: goedkope, hoogwaardige innovatieve coater
 

2014: Multiple Function Closed Field Magnetron Sputtering System, kan DLC, keramische en meerlagige optische dunne films deponeren.
 

2014 ~ 2015: de ontwikkeling van de gebogen magnetische filter.
 

2015: Roll to Roll optische coatingapparatuur van het batchtype.
 

2015 ~ 2016: RT1200-FCEV, PVD magnetron sputteren + PECVD proces om dunne film af te zetten op waterstof brandstofcel power module, toegepast op waterstof brandstofcel voertuigen industrie.
 

2015 ~ 2017: horizontale grote ionenplatingmachine met meerdere bogen voor glazen armbanden, SS-platen en pijpen, meubelcoating.
 

2016~2017: RTSP1200-DPC-coatingsysteem om geleidende koperfilm op Al2O3-keramiek te genererenprintplaat en AlN-substraat, deze toepassing wordt gebruikt in de elektronica-, LED- en halfgeleiderindustrie.
 

2017~2018: RTEP0404, klokmodel met inductieve verdampingscoatingtechniek voor C60 (koolstofmateriaal) depositie.
 

2017 ~ 2018: RTEP0404, verticaal model voor forensische toepassing om vingerafdrukken op misdaadobjecten te presenteren.Veel gebruikt in politiebureaus.

Meer nieuwste projecten komen eraan, welkom om ons uw ideeën en eisen te delen, we zijn vereerd om u de beste coatingoplossingen te bieden.

2019: RTSP1200-PCB, ongebalanceerde vlakke sputterdepositie op PCB, om goud, zilver, TiN, ZrCN zeer slijtvaste en corrosiebestendige dunne films af te zetten
 

2020: RT1600-PAPVD, RT1600-LTAVD, In 2020 heeft het Royal Technology-team een ​​innovatieve PAPVD-coatingtechnologie en apparatuur ontwikkeld die het stroomloze opruwproces op technische kunststof onderdelen kan wegwerken.Bovendien is de Low Temperature Arc Vapor Depisiton-technologie met succes getest en uitgevoerd op plastic onderdelen voor een meer decoratieve coating.
 

2020: RTSP1480-Lucht-naar-lucht continue sputterdepositielijn voor:hoge zuiverheid van koper, zilver, chroom en nikkel coatings.Voornamelijk toegepast op:Geleidende metaaldraden, metalen spoel en metalen strip met dikte zijn minder dan 1 mm,
Optische vezel gedraaide vezel en draden zoals basaltvezel (BFRP)
En koolstofvezel, glasgarens, koolstofgarens

 

 

2020-2021: RT1400-PLUS.Conventionele goudcoatings op glaswerk worden door aluminiumvacuümmetallisatie gecombineerd met de thermische uithardingslijn.In 2020 heeft Royal Technology een geavanceerde coatingtechnologie ontwikkeld om 2-zijdige goudkleuren op glaswerk direct te genereren zonder verfprocessen (pre/post-coatings) te spuiten, namelijk door ionenplatingtechnologie - boogverdamping. Deze coatingmethode verwijdert de spuitverf, milieuvriendelijke, groene technologie, bovendien vermindert het de investering van de productielijn en de arbeidskosten voor fabrikanten.

 

2021: RT1400-AntiBac, antibacteriële coatings van PVD Innovative Technology.Vergeleken met de conventionele organische of vloeibare verfspuitmethode, heeft de PVD-ionplatingtechnologie meer voordelen: groene coatingtechnologie, lagere productiekosten, krasbestendigheid, corrosie- en slijtvastheid.


            

 

SHANGHAI ROYAL TECHNOLOGY INC.

 

 

Dienst

Shanghai Royal Technology biedt u meer dan alleen een enkele zakelijke kans.Of u nu op zoek bent naar oppervlaktebehandelingsoplossingen voor uw producten, met behulp van innovatieve PVD-technologie, of u van plan bent te investeren in een PVD-coating business center, Royal Technology is uw betrouwbare en ondersteunende partner in China.Uw succes is ons succes.

 

Onze service maakt het verschil

 

· Voorstellen voor PVD-coatingapparatuur en budgetberekening;

· Aangepaste fabricage van coatingapparatuur;

· Montage, training en onderhoud op locatie;

· Totale coatingoplossingen;

· Ontwikkeling van geavanceerde coatingmethoden.

 

Een uitkering

· Op maat gemaakte apparatuur

Onze ervaring heeft ons geleerd dat best practices niet kunnen worden aangeboden in "one-size-fits-all" coatingoplossingen.Daarom volgt het team van experts van Royal voortdurend de eisen van onze klanten op en biedt hen unieke apparatuuroplossingen.

 

· Kwaliteitsverzekering

Kwaliteit is altijd onze topprioriteit.Wij zijn bekend met de internationale normen & regelgeving.Al onze ontwerpen voldoen aan, voldoen aan of overtreffen zelfs de ISO9001:2008-normen.We gebruiken hoogwaardige componenten en we voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze apparatuur onze klanten volledig tevreden stelt.

 

· Ecosysteemondersteuning
Van de pre-fase tot de aftersales-assistentie, we proberen altijd uit te blinken en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met online en on-site service, waardoor u deel uitmaakt van ons waardevolle PVD-coatingtechnologie-ecosysteem.

 

· Gepersonaliseerde technologische hulp

Onze technische vertegenwoordigers zullen tijdens het hele proces altijd zorgen voor een nauwe werkrelatie met onze klanten.Wij begeleiden en assisteren u met onze expertise om uw visie waar te maken en machines te ontwikkelen die u zullen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

 

· Klantenservice

Installatie van apparatuur: Onze gekwalificeerde technici worden naar uw locatie gestuurd om te zorgen voor een goede montage- en bedieningstraining om de perfecte productafwerking van de coatings te garanderen.

 

 

Toepassingen

 

Shanghai Royal Technology is een wereldwijde leverancier van vacuümcoatingapparatuur en heeft het voorrecht gehad om samen te werken met vooraanstaande bedrijven in een breed scala van industrieën, waaronder: auto's, consumentenelektronica, bouw, energie en de academische wereld.Onze klanten hebben enorm geprofiteerd door gebruik te maken van onze professionele "turn-key coatingoplossingen"-aanpak om aan hun veeleisende specificaties te voldoen.

 

We zijn toegewijd aan het vervaardigen van kwaliteitsapparatuur en het leveren van hoogwaardige service aan onze gemeenschap over de hele wereld.Onze strikte kwaliteitscontrole, snelle installatie, gekwalificeerde bedieningstraining, profiteren enorm van het rendement op de investering van elke klant.

 

Neem daarom contact met ons op:

 

Als u een PVD-coatingbedrijf plant;

Als u uw bestaande coatingapparatuur wilt aanvullen en/of herverdelen;

Als u coatingproblemen heeft bij de installatie en het onderhoud van apparatuur;

Als u op zoek bent naar de nieuwste coatingprocessen en oplossingen;

Als u op zoek bent naar een professioneel team voor onderhoud en reparatie van apparatuur, lekdetectie, verwijdering en installatie van PVD-apparatuur, conversie van PVD-coatingmachines en nog veel meer.

 

Als wat u zoekt hierboven niet wordt vermeld, neem dan gerust contact met ons op om uw probleem te bespreken.Wij geven graag een gratis adviesgesprek.

 

Royal kijkt ernaar uit om met uw bedrijf samen te werken en een actieve rol te spelen in uw succes.

Ons Team

Royal beschouwt ons personeel als de belangrijkste troef en de beste vertegenwoordigers van ons bedrijf.Om aan de eisen van onze klanten te voldoen, is de motivatie voor ons dagelijkse werk, het inspireert onze medewerkers om hun voorstellen aan onze potentiële klanten te doen.Om ervoor te zorgen dat het Royal-team uitgebreide professionele kennis heeft om onze waardevolle klanten van dienst te zijn, bieden we hen regelmatig aanvullende training en bijscholing.

 

Productie afdeling
Elke werknemer moet de technische examens afleggen voordat hij de machine bedient en wordt getraind in het vervaardigen van gekwalificeerde producten. Alle werknemers hebben geleerd dat veiligheid essentieel is voor klanten.

 

R & D afdeling
Royal heeft een kerntechnisch ontwerp- en ontwikkelingsteam dat de eisen van onze klanten ondersteunt.We investeren elk jaar 10% van de totale jaarlijkse verkoopwaarde als R&D-fonds, voortdurend inspanningen geleverd

innovatie voor de industrie.

 

Afdeling Marketing
Ons marketingteam is altijd de eerste persoon die u in contact brengt met Royal company.De marketingdirecteur, mevrouw Zhou, die 4 jaar in de PVD-vacuümcoatingindustrie is geweest als marketingmanager.Haar geweldige visie, diep inzicht en solide ervaring op de markt gecombineerd met onze ervaren technische teams staan ​​klaar om onze beste diensten te leveren en coatingoplossingen overtreffen dan je had verwacht.

 

 

Afdeling technische ondersteuning
Als een van de leiders van ons bedrijf werkt de heer Yang Yimou al 45 jaar in de vacuümcoatingindustrie.Hij begon zijn carrière als gediplomeerd technicus, zijn team heeft meer dan 300 sets coatingmachines geproduceerd."Er is niets beters om te zien dat onze klant profiteert van de apparatuur die we leveren", zei hij.Dus het bouwen van betrouwbare en stabiele kwaliteitsapparatuur is onze No.one-missie, we nodigen u van harte uit om ons bedrijf te bezoeken en laten we u helpen om uw PVD-coatingactiviteiten samen te ontwikkelen.

 

Sleutelfiguren:

 

1. Boekhoudster-- Mevr. Wang
Ik ben lid geworden van Royal Technology sinds het is opgericht.Ik heb elke stap bekeken die het doormaakte.In de afgelopen jaren heb ik alle gelukkige en pijnlijke momenten met het team meegemaakt.Ik kan niet meer delen, maar ze alleen ondersteunen met stabiele voordelen voor elk lid.We geven niet alleen om ons personeel, maar ook om hun families.Ik geloof dat we een mooie toekomst tegemoet gaan!

 

2. Marketing - Zhou Xin

Ik heb de PVD-industrie voor vacuümcoatingtechnologie maar om één reden gekozen: ik wist hier aanvankelijk niets van!Mijn interviewer legde me uit:

--"heb je ooit gehoord van Water Electroplating?zoals Cr6+of koper galvaniseren?”

--"JA", antwoordde ik, "Mijn vader deed het galvaniseerwerk toen hij 30 tot 40 was, maar zijn ogen raakten gewond door het gevaargas."

-- "Ok, onze PVD-vacuümcoatingapparatuur is precies bedoeld om dit soort gevaren en vervuilde oppervlaktebehandelingen te vervangen, het is een geavanceerde technologie die 100% milieuvriendelijk is.Eigenlijk is het meer dan dat, wil je meer weten, kom dan gezellig bij ons langs!”

--” Ok, ik neem deze baan aan” Dat is het begin van mijn verhaal met PVD-technologie.Hoewel mijn hoofdvak op de universiteit Financiële boekhouding was, ongelooflijk hier ben ik vandaag!Ik had nooit verwacht dat ik zo ver ben overgegaan en ik denk er ook niet aan hoe ver ik verder kan gaan.Maar absoluut, IK HOU VAN DEZE BAAN, voor mij is het geen baan om mijn leven te onderhouden, het is een nobel en heilig iets dat ik steeds meer wil ontdekken, hoe verder ik leer en hoe weinig ik ontdekte dat ik wist.Ik ben als een kleine waterdruppel in de uitgestrekte oceaan.Luisteren naar de verwachting van de klant, hun eisen en hen helpen een oplossing te vinden, kan iets anders zo goed zijn?Niks!Voor mij is elke nieuwe toepassing een hersenstorm, het drijft me om steeds dieper te leren!In de komende decennia zou mijn leven in beslag worden genomen door de PVD.

 

3. Projectmanager - Zhang Xingming
“ Voordat ik bij Royal Technology in dienst trad, had ik mijn eigen handelsonderneming.Veel geluk om me de PVD-vacuümcoatingtechnologie te laten weten.Ik ben in het begin bij Royal Technology gaan werken als verkoper.Koninklijke leiders boden me een pad om projecten te beheren, voor mij is dit niet alleen mijn persoonlijke groeipad, maar ook mijn zeer duidelijke carrièrestructuur die is gepland op basis van de steun van het hele team.Ik doe nieuwe onderhandelingsvaardigheden op en begrijp echt wat echte volledige verantwoordelijkheid en volledige coördinatie is.Als je de woorden uitspreekt: IK NEEM DE VOLLEDIGE VERANTWOORDELIJKHEID, het is meer dan je leven.Ik dank alle leden van Royal Tec's die hard werken om elk project met een uitstekend einde te garanderen!”

Soms waren we het niet met elkaar eens, maar iedereen wil dat een perfecte machine wordt overgedragen aan eindgebruikers, bedankt voor onze verschillende meningen, bedankt voor de actieve deelname van alle broers en zussen, bedankt voor je uitstekende ideeën.

 

4. Mechanisch ingenieur - Luo Ruizhe

“Het gevoel is alsof je eindelijk bevallen bent van een baby!Ik vergeet nooit dat moment waarop mijn eigen ontworpen machine met succes wordt goedgekeurd door de tests van de klant.Spannend en ontroerend!Beeldvorming, 2 maanden geleden, het zijn papieren tekeningen, nu kun je het aanraken en je voelt dat het ECHT is, het belangrijkste is dat het voordelen oplevert voor het bedrijf en de klanten, dit is mijn WAARDE, dit is mijn werk: pijnlijk en vreugdevol .”

 

5. PLC-technicus - Wang Xuebing
“ Als PLC-programmatechnicus is dit na mijn afstuderen aan de universiteit de enige branche waarin ik heb gewerkt. Tijdens het werk is elk project een uitdaging voor mij, vooral de op maat gemaakte en voortschrijdende nieuwste toegepaste toepassingen.Mijn professionele technische ervaringen groeien ook op met mijn sociale vaardigheden.Om één project af te ronden, moet ik het coatingproces heel goed leren kennen, veel discussies met sleuteltechnici van elke afdeling en klanten om te voldoen aan hun verwachte operaties.Ik heb mogelijkheden om te communiceren met elke stap van een project!Hou ervan."

 

6. Technisch servicemonteur - Shi Xuecai

“Ik ben Jack, ik werk al 12 jaar in de PVD-industrie voor de productie van vacuümapparatuur.Mijn belangrijkste taak is het assembleren en testen van PVD-machines voor levering, inbedrijfstelling en training op klantlocaties.Mijn eer om deel uit te maken van het Royal Technology-team, ik ben zo trots dat ik een van de families ben.Er is geen strikte beperkte reeks vacatures, we helpen elkaar als een HEEL TEAM om van begin tot eind aan EEN project te werken, iedereen raakt met passie bij het project betrokken!Royal Technology is de plek waar ik wil werken.”

 

 

7. Overzee technisch team van de naverkoopdienst: om installatie, het opdragen, onderhoud te verstrekken,
 

7.1 Iran
ROBOCIS Kantooradres: unit 8, No.40, mobini Ave, Beheshti street, Teheran, Iran
Fabrieksadres: No.30, Third Street, industriestad Kaveh, Saveh, Iran
Telefoon: +98-9129436759
E-mail: alireza.torabi@royaltec.com.cn

7.2 Mexico
Froylan Montemayor Martínez
Telefoon: +52-8115293697
E-mail: froylan@royaltec.com.cn

7.3 Polen
Firma Handlowo Onsługowa LOGOMAR
Marcin Piotrowski Adres: Klikowska 101B, 33-100 Tarnów, Polen
Telefoon: +48 500248681
E-mail: karolpodluzny@royal-poland.com
 

7.4 India
JK-MACHINES
Adres: B-245, begane grond, achterkant, fase-1, Naraina Industrial Area, New Delhi, 110028
Telefoon: +91-9810038777
E-mail: jkcdelhi@gmail.com

7.5 Turkije
Kristaliya cam san tic Ltd şti Adres: İCebeci Mah.2524 sokak no 1/b sultangazi stanbul Türkiye, 34270
Telefoon: +90-5326381970
E-mail: info@kristaliyacam.com.tr

 

       SHANGHAI ROYAL TECHNOLOGY INC.  SHANGHAI ROYAL TECHNOLOGY INC.

 SHANGHAI ROYAL TECHNOLOGY INC.

Career Contact

Royal Technology heeft altijd getalenteerde mensen verwelkomd om ons te helpen groeien op een hoog niveau.We zullen je een platform bieden, maar het is jouw missie om ons vooruit te helpen met je creativiteit en passies, samen met ons aan je toekomst te bouwen!

 

We hebben onderstaande functies beschikbaar voor lange termijn:

 

1. PLC technisch ingenieur, bekend met CE, UL-standaardvoorschriften;

2. Mechanische tekeningenieur, die passie heeft voor het PVD-vacuümcoatingsysteem;

3. Robots-ingenieur automatisch polijsten

4. Projectmanager

5. Overzees de dienstagentschap: Pre-sales/naverkoopteam.Russisch, Spaans, Hindoe, Arabisch, Perzische talen mensen.

 

E-mail ons vandaag nog uw cv op: admin@royaltec.com.cn

Maak je geen zorgen, we bewaren je cv in onze gegevens, we delen het nooit openbaar of gebruiken het voor commerciële doeleinden.

 

 

Supply Contact

De koninklijke Technologie houdt geavanceerd nooit zoeken en hoogte tegen - kwaliteitsapparaten om het niveau van ons geheel deklaagsysteem te verbeteren, waarderen wij hoogst onze partners/leveranciers ons met stabiele kwaliteit en op tijd levering altijd hebben gesteund. Als u zich bij raad van onze leveringsketens wilt aansluiten, gelieve ons te contacteren

 

1 bedrijfplaats (voor internationaal-originele firma, als u tak in China hebt, te verstrekken gelieve lokaal contact)

 

2 het profiel van uw bedrijf en productenbrochure

 

3 uw voordeel

 

Of E-mail ons direct bij: service@royaltec.com.cn

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. ZHOU XIN
Fax : 86-21-67740022
Resterend aantal tekens(20/3000)