Bericht versturen

Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren

January 26, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren

Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren

 

Nr 1: De eerste machine om het vliegtuig te nemen
Machinemodel: RTAS1000

Machinetoepassing: De zwarte DLC deklagen van horlogecomponenten

Plaats: Zwitsers
Gebouwde Tijd: December 2021

 

Sinds pandemic covid-19, is de vracht overzee door overzeese verzending meer dan 10 keer dan voordien gestegen; de slechtere dingen zijn: onzekere het verschepen datum en oude reserve… Zo onze eerste machine die de vliegtuigdrager nam was geboren!!! Ja, door het reuze Russische Vliegtuigbedrijf, leverden zij de machine (het grootste pakket is tot 4000mm snakt en hoge 2500mm) aan de workshop van onze klant binnen 10 slechts dagen. Het is absoluut ongelooflijke het verschepen kosten, echter, TIJD, TIJD, TIJD, is de tijd het GELD!

Dank voor de grote inspanningen en de steunen van het professionele verschepende agentschap!

 

laatste bedrijfsnieuws over Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren  0

 

 

Nr 2: De machine die de kortste installatietijd heeft

Machinemodel: RTAC1400

Machinetoepassing: 2 kanten gouden deklaag op glaswerk

Plaats: Turkije
Gebouwde Tijd: Juli 2021


Me: „Tev. Gelieve te nemen een video en foto's voor de de installatiesituatie van de machine, zouden wij onze ingenieur moeten vragen om een online supervisie tijdens uw werk te hebben.“

Tev: „Hallo, Zhou, hebben wij het installatieproces voltooid en, wij hebben de machine getest en de eerste cyclus van deklaag.“ gemaakt

Me: „Wat? Het wordt reeds voltooid? Slechts 3 dagen? Hoe u de installatie kon zo snel beëindigen?“

Tev: „Ja, mijn beste, 18 uren op Vrijdag, 16 uren op Zaterdag en 17 uren op Zondag, door 1 technicus, de hoofd, 4 arbeiders van 1 PVD en me! Maar gelieve ongerust zich te maken niet, werkt alles, is uw geheel team perfect, hebben wij nooit een bedrijf dat zo proper werkt gezien, is de machine gebouwde zo mooi en allen is goed gecodeerd, houden wij zo veel van het. Prachtig werkelijk! Houd van uw baan!“

In orde, is dat zo hoge commentaren voor ons team, en het is werkelijk verbazend. 3 dagen van installatie is doen normaal voor onze PVD-technicus, maar voor een team dat slechts het installeerde verwijs naar de video's/de installatiehandboeken die wij, werkelijk zo snel hebben verstrekt! Opmerkelijk! Natuurlijk, hebben wij elke details zo zorgvuldig vóór levering voorbereid, het installatiewerk is maken gemakkelijker.

Waardeer hoogst het Koninklijke de teams van Technologie en van de klant harde werken aan dit project! Houd van u kerels! Duim omhoog!

 

laatste bedrijfsnieuws over Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren  1

 

Nr 3: Twee maanden en Drie dagen aan beëindigden het project

Machinemodel: RTSP1400

Machinetoepassing: Van het voertuigwielen PVD van de aluminiumlegering het chroom sputterende deklaag

Plaats: India
Gebouwde Tijd: Oktober 2021

 

„ik heb voor de marketing overzee 12 jaar gewerkt en M. Tarun is de klant die ik ooit nooit ben samengekomen om het besluit zo“ snel te nemen, Mej. Zhou Xin zei, de op de markt brengende directeur van Koninklijke Technologie.

Het is de hoogste toekenning wanneer het hebben van het vertrouwen van de klant, voor bepaald, dat wij het vertrouwen van de klant met onze goede kwaliteitsproducten en ononderbroken de dienstensteun zouden belonen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren  2

Nr 4: De 1st Machine van de reeks Antibacteriële Deklaag

Machinemodel: Rechts-AntiBac1400

Machinetoepassing: Antibacteriële deklagen op roestvrij staalkeukengerei
Gebouwde Tijd: Juni 2021

 

De 1st vastgestelde Antibacteriële de deklaagmachine werd van PVD goed geleverd aan klant, was het geïnstalleerd en eindigde opleidend met de hulp van onze Iraanse ingenieur onsite.

Na covid-19, was dit het eerste project dat onze Buitenlandse ingenieur M. Ali de baan met succes onafhankelijk heeft voltooid. „Zijn beroepsopleiding en technologieën van PVD-deklagen, productiebeheer ervaren geïmponeerd ons, danken voor zijn grote prestaties.“ Zei de PVD-productiemanager van Si-bedrijf.

 

laatste bedrijfsnieuws over Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren  3

 

Nr 5: Tunesië, komen wij!

 

In Oktober, 2021 ondertekenden wij het contract met een Tunesisch bedrijf dat sanitaire waren produceert. Dit gaat onze eerste PVD zijn de vacuümdeklaagmachine in Tunesië worden geïnstalleerd! Hoop de geavanceerde het met een laag bedekken technologieën efficiëntere waarden aan producten en het comfortabeler leven brengen om consumenten te beëindigen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Top 5 dingen zich voor jaar van 2021 te herinneren  4

Tot ziens op dit moment en zie u in 2022 Chinees Tiger Year!

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. ZHOU XIN
Fax : 86-21-67740022
Resterend aantal tekens(20/3000)